Bursdags og Juleanimasjon

Denne har jeg lagd med innhold fra Epic Store, teksten har jeg skrevet selv … det er ikke assets 🙂

Denne lille scenen begynte sitt liv som en bursdagsgave til ei kusine, under. Den har et Halloweentema, men nå har det blitt mer middelalderjul.

Husa kommer fra et sett med vikinghus, juletreet fra et julesett, ellers er det de samme tingene som er listet opp nede. Unreal har en plugin som lar meg skrive tekst og det kan enkelt animeres. Når jeg velger å bruke pathtracer hender det ofte at materialene ikke fungerer. Jeg måtte fikle litt på materialene til treet, de andre tingene fungerte fint. Det er mye lys fra mange kanter i denne scenen, og det har jeg lagt inn selv. Blå/lilla og gule/røde/orange lys for å skape litt spenning i scenen.

Siden det skal bli filmer handler det om å få best mulig kvalitet på kortest mulig tid. Bursdagsfilmen over har 51 sampler, mens julefilmen har 21 eller 31, noe sånt. Begge er lagd med Pathtracer og har nærmere 1 mill sampler der.

Det er alt for tidlig å si god jul nå, er det ikke 🙂

Bursdagsscenen har assets fra et arabisk sett jeg har fra Epic Store, og megascan husvegger osv. Hodene kommer fra et sett med bare slike pumpkinhoder. Dessuten er det et sett med bare kinesiske eller japanske papirlamper. Andre ting i scenen er litt diverse, stein med snø på, vintergrass, vintermaterialer, og dessuten noen tilfeldige vinfat fra megascans biblioteket.

Scenen er satt opp med Lumen og Ninite teknologi fra Unreal.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg