Sims4: Moderne Betong Minimalist

Jeg har lagd en firkanta boks egentlig i Sims 4. Den er veldig mørk og beige betong med noe tre. Jeg er ikke ferdig med hagen enda. Det blir nok en steinrøys med grønne busker og blomster. Litt vill tenker jeg.

Dette huset er i byggenabolaget NewCrest på engelsk. Huset kan egentlig plasseres hvor som helst når det er ferdig.

Dette er baksida og her skal jeg ha en slags platting. Et basseng kanskje? Vi får se.

Huset har 2 stuer. Dette er et slags allrom med kjøkken og spisekrok mot balkongen, hvor grillen står ute.

Det er sparsommelig dekorert, og jeg har ikke tenkt å jobbe mer med det.

Dette er den andre stua med lydanlegg 🙂

Samme rom med stor TV og en pult.

Huset har 2 doble soverom og 2 enkle med køyeseng som har en pult under. Disse er også sparsommelig dekorert. De er i denne stilen lite dekor. Huset har også 2 lekerom hvor det ene er mer fokusert på bokhyller og læring, mens det andre har TV, tegning og dukkehus.

Moderne Stue i Tre

Jeg har bestemt meg for at 6 modeller i stuesettet burde holde. Det er nå sofaen med mange deler, et småbord og en liten kommode, stuebord og 2 lamper.

Over er Unreal Engine 5.3. Det eneste som er mitt er de modellene jeg har nevnt allerede. Resten er lånt for å pynte scenen.

Dette er den ene siden av sofaen. Jeg har bare brukt ett bein når sofaen selvfølgelig trenger mange flere, det samme gjelder putene. De må bare tilpasses og dupliseres.

En veldig forenklet render i Blender. Jeg må få alle filene inn i den samme scenen og dekke den opp som Blendermarket krever. Så blir den forhåpentligvis godtatt. De kan i hvert fall ikke bruke samme unnskyldning som sist gang. Da var det bare en lampe, og det var for lite 🙂

Jeg har bare lagd en firkanta boks og puttet noen vinduer i den ene veggen. Dette bildet har ingen av mine modeller.

Et nærbilde av sofagruppa. Hvordan vil en sånn glassbolle med frosta glass egentlig se ut? Er dette greit? Jeg lurer på om appelsinene ville hatt mer skinn? Det er så mye en ikke legger merke til når en går rundt omkring og ser på det en er omgitt av til daglig. En tror en ser, men når en skal gjenskape det så holder det bare ikke 🙂

Jeg endte til slutt opp med en enkel glassplate på bordet. Det er litt farge på den. 3 bilder i denne posten er rendere i veldig lav oppløsning. Jeg burde kjøre ut en render som jeg kan bruke på Behance. Da må de ha mye høyere oppløsning. Dessuten er disse bildene bare i 1000 pixler, enda mindre med andre ord.

Nå er det bare å få sikret at jeg har de rette modellene, lage en scene i Blender og få lastet den opp. Det skal bli spennende. Åja, så må jeg lese meg opp på betingelser, krav og hvor mye Blendermarket tar av salget. Dessuten har jeg tenkt å sjekke ut Epic Store, siden jeg har brukt Unreal som kvalitetssjekk, burde det være mulig å laste det opp der.

Jeg tror modellene mine er litt sære, så det blir kanskje ikke det største salget 🙂 Alle andre lager jo de samme tingene hele tiden, så jeg synes ikke det er noe å skamme seg over.

Sims4: 040823 Hestegård/Palass for nedlastning

Igjen lager jeg disse kjempestore tomtene med alt du måtte begjære på et sted 🙂

Jeg ville teste mews som de har i London, altså å ha hestene på siden med egen inngang. Det er vel det samme jeg lærte om landbruk, å ha de skitne gårdsmaskinene på sida … bare at hester er vel ikke maskiner 🙂

Tomta er spilltestet og trenger innhold fra Felixandre. Dette står det mer om i bunnen. Jeg begynner med å liste opp romma jeg har laget sånn ca:

  • Layout

Kjeller:

Inneholder i grunn veldig lite. Den har bassenget fra etasjen over og 3 trapper ovenfra. Du kan putte vinduer i bassenget og få lys i kjelleren samtidig som du ser simmer svømme i etasjen over. Den inneholder en safe som banker har i kjelleren.

Grunnplan:

Under er familiens del av huset. Nederst til venstre på bildet er kjøkkenet som er beregnet for staben. Der er det en trapp som leder opp til alle etasjene og et bad.

Til høyre er det et bad med varme kilder, sauna og boblebad. På hjørnet er garderoben med store fine bad og vaskerom. Ute er det et basseng med solstoler og en liten dam.

I midten er hovedinngangen hvor bilene kan laste av sine passasjerer inne i huset. Dette er hovedtrappen helt opp til glasskuppelen på toppen. Ute i hagen er det også en paviljong med glasstak.

På høyre bilde er de 4 stallene med hestentreningsapparater, baller og barnas lekeplass oppe i hjørnet. Til høyre i bildet er en trapp i denne siden av huset som leder til de mer private delene av huset over. Alle stallene har dessuten et rom i etasjen over og sin egen trapp opp.

Helt til høyre og opp i toppen av bildet er barnedelen av huset. Der er det et skolerom, 2 små rom for babier og øverst leiligheten til barnepiken 🙂

Til venstre i bildet er mer underholdning for familie og gjester. På denne etasjen er spillrommet med pingpong, foosball og en grill ute. Ute er også enda et basseng.

Ved siden av disse er et rom som står åpent for spilleren og et hagerom ved siden av.

Taket:

Før vi går videre til hovedetasjen, kan vi se litt på taket. Der er det en stor takterrasse og et rom for bildemaling med vask osv. Til høyre er et område som har trapp, men det er ikke innredet med noe. Malerommet har også trapp.

Andre etasje:

Til høyre er andre etasje og som du ser er huset kjempestort. I midten ser du 4 like leiligheter. De kan brukes av barna i familien. Da kan de ha en hest hver i stallen under.

På toppen av bildet er biblioteket med en stor balkong og en liten kosekrok hvis du synes biblioteket blir for stort.

Nederst i bildet til høyre er hovedsoverommet med sin egen stue og bad i tårnet. Til venstre for dette er mediarommet og familiens trapp. Der har jeg brukt Felixandres bokhylledører. De er skjulte dører. Det er også bad for gjester her med inngang fra hallen.

Til høyre for mediarommet er musikkrommet med et piano, 2 gitarer og en mic. Til venstre for dette er hovedtrappen i hallen.

Til venstre for hovedtrappen er ballrommet med et dansegulv og spisesalen med bar. I tårnet er det et piano.

Helt ytterst til venstre er frokostrommet med stabens rom og trapp.

Tredje etasje:

Til venstre er tredje etasje … tredje ja, riktig 🙂 Ytterst til høyre er et soverom med dobbeltseng og eget bad. Den har en lang gang. Der er det 2 rom for dine aktiviteter.

I andre enden er det en studioleilighet med enkeltseng og eget bad. Kanskje for staben? Det er også et soverom med 2 enkeltsenger og 2 bad.

Så er det en overgang over ballsalen, der kan du se ned på gjestene om kvelden. I tårnet der er det enda en studioleilighet med enkeltseng og eget bad. I gangen kommer trappen opp fra kjøkkenet i kjelleren. Ved trappa er det et lite soverom med bad i gangen.

Utenfor stabens soverom i enden, er det en fin balkong med stoler.

  • Aktiviteter

Så kan jeg laste opp litt aktiviteter huset inneholder som jeg ikke har nevnt allerede.

Svømmebasseng med hopp, 4 staller, lekeplass, egen barneavdeling, hagerom med potter, hestehopp og tønner, store hesteballer, klatrestativ, barnesklie, skiftebord for babier, skolerom, barnebasseng, dukkehus, boks med leker, flere spillbord, aktivitetsbord, lekematte for babier, staffeli, sjakk, dart, matskål for dyr, lekekasse for dyr, dyreseng, høyttalere bærbare og i radioform, flygel, guitar, mic, sykkel osv, osv 🙂

  • Tomteinformasjon

Dette er definitivt et hus som bryter gjennom 1mill barrieren. Prisen på denne tomta i Henford-On-Bagley.

Pris: 1,8 mill

Størrelse: 64×64

  • Innhold

Du kan laste ned huset uten innhold, men da må du dekorere selv. Spillet vil erstatte noen objekter, men de vil neppe passe sammen.

FelixAndre Innhold: Chateau sett fra 1 til 7 og hans Gothic Revival Interior sett.

Pakker iflg Galleriet:

 

Nedlastning: SimsFileShare

Curseforge, denne må godkjennes først.

Galleriet: søk på Volvenom eller 040823

Felixandres ting kommer med egne rettigheter som bare tilhører ham. I et hus som bare er mitt kan jeg forholde meg til EA og være fornøyd med det, men siden Felixandres ting er brukt, må jeg også tenke på hans rettigheter.

Husk at hvis du tar andres arbeid i bruk må du også gi beskjed om at det ikke er ditt. Ikke last opp mine ting til Galleriet eller andre steder og påstå at du har laget det selv, eller som det heter på engelsk:

Please do not reupload or claim as your own.