Sims4: Bygd med 5 Enheter for Nedlastning

Denne tomta har vært nøye testet. Jeg har skrevet om tomta før med en familie på 4 med en liten baby. De hadde ei dame boende med seg som hushjelp eller noe. Hun var god til matlaging.

Min erfaring med dette oppsettet og “For Rent” utvidelsespakka: Det kan bli mye henting av skitne tallerkner og klær i fellesområder. Dette kan løses ved å fjerne alle vaskemaskinene der selvfølgelig. Min familie var også eiere av tomta, hvis du har en annen eier vil fordelingen kanskje bli lettere å spille med. Jeg ansatte ei vaskedame fra spillet for å slippe litt lettere unna. Jeg hadde tross alt nok med babyen og et barn, pluss jobb og utdannelse for faren.

Tomta har varmtvannsbeholder og sikringsskap som sikkert må vedlikeholdes innimellom. Jeg hadde aldri noe problem med det og et par av enhetene fikk 5 i rating ganske fort.

Over er puben eller baren, alt ettersom hva du foretrekker. Jeg foretrekker helt klart den engelske versjonen 🙂 I bakgrunnen er inngangen til tomta med vaskerom, hageplanter, stall osv. På Curseforge er det masse bilder du kan se på. Jeg anbefales heller det enn galleriet. Er det virkelig ikke mulig å få et bedre bilde på fronten?

Den lille enheten hadde litt trøbbel størrelse stakkar, det er jo bare en seng og et fint bad. Badet er jo klart mye bedre enn “stua” hvis enn kan kalde det det. Det ble det litt klager, men jeg fant ut av det.

Stilen er veldig Skandinavisk. Over er fellesområdet med grill på høyresiden og varm kilde til venstre. I bakgrunnen er det 2 stallplasser. Min familie hadde en hest en periode og det fungerte jo greit det. De hadde kjøpt den selv.

Familiehuset har 5 soverom og like mange bad. Det har kjøkken, barnerom, egen grill, barnebasseng, basseng, eget vaskerom, lekeboks, dukkehus, stellebord, potte, hage. God plass til egne hobbier.

Enhetsverdi: 56k og 310 tiles.

Kunsterbolig: 1 stort rom med seng bak en skillevegg, eget kjøkken og bad. Staffeli og utendørs hageplass.

Enhetsverdi: 12k og 60 tiles.

1 Tradisjonell brun med dobbeltseng har eget kjøkken, stue og spiseplass, utendørs terrasse.

Enhetsverdi: 18k og 117 tiles.

1 Pastellhus med eget kjøkken og spiseplass med åpen planløsning. Utendørs terrasse med basseng.

Enhetsverdi: 15k og 145 tiles.

1 Pitteliten snupp på 3×3 med bare en seng, har like stort bad 🙂 Bildet over er fra baren, rommet har bare en seng. Denne enheten er over baren, så kanskje bareier eller noe? Den har ikke noe kjøkken, men baren har det.

Enhetsverdi: 4770 og 15 tiles.

Fellesområdene har:

2 staller med stor lekeball og tønner med grass for hestene ute.

Hage: potter med høstbare planter, grill, varmt kildebad, peis, sitteplasser ute og inne.

Fellesrom: vaskerom, forskjellige typer maskiner med smågodt, sykler, varmtvannsbeholder, sikringsskap, kleshenger. Bildet over viser bare noen av vaskemaskinene, det er langt flere.

Bar: den har bar, peis, vegg-TV fra “tinyliving” pakka med stereo og bokhylle, piano og mikrofon, stor terrasse.

Litt informasjon for denne tomta ifølge Galleriet.

Pris for tomta: 235k

Størrelse: 64×64

Verden: Windenburg, men plasser den hvor du vil.

 

Filer:

Curseforge må godkjennes først.

Galleriet: søk på 021223 eller Volvenom

Flere bilder på Curseforge. Der finner du oversiktsbilder over enheter osv.

 

Policy:

Ikke last opp på nytt under ditt eget navn, eller på annet vis påstå at dette er din kreasjon.

Please do not reupload or claim as your own.

Sims4: Bygge leilighetsbygg

Denne pakka har vist seg veldig grei. Det er mye morsommere når det er mange simmer på samme tomta. Det blir nesten som verdener fungerte i Sims3, hvor du kunne dra til hus i nærheten uten stadig lasting av nye skjermer.

Tomta over er en bygning i Tomarang med 11 leiligheter, hvorav 1 har eget soverom og et lite kjøkken. Jeg plasserte min sim i den litt større leiligheten og lot spillet finne en eier av tomta. Louise Tenman er ei skikkelig partyjente og hun fant fort noen morsomme naboer. Jeg har ikke hatt de samme problemene med naboene som andre har hatt, men jeg foretrekker vanligvis hardt arbeidende simmer som ikke driver med dill.

I dette bygget var leilighetene verdt 48 kroner eller hva du velger å kalle det. Det er litt trøblete når det viser seg at skatten for hver enhet er på 50,- Så jeg gikk i gang med å legge til gardiner etc. Det hadde liten effekt på prisen. Så ser jeg at Crinrict sier at det er møbler som er greia. Så jeg må prøve å få prisen på hver enhet over 50. Det er jo ikke noe problem for meg, jeg jukser meg jo til alt mulig, men andre synes kanskje ikke det er så morsomt å stadig tape penger.

Husker du denne? Her er det en landsby hvor hver enhet har eget kjøkken og felles vaskeri i et separat bygg. Min familie hilste på naboene med den vanlige fruktkaka, så kom de stadig på besøk, gikk inn døra og kompliserte mitt spill. Det ble ganske irriterende faktisk. Jeg har ikke det samme problemet i Tomarang bygget over, men de enhetene har ikke eget kjøkken. Dessuten har bygda over hus og familien min er mye større med en baby også. Da har enn plutselig en liten krabat som har krav som gjerne skal tilfredsstilles med en gang. Det er mulig det er årsaken.

Over er et bygg i NewCrest som jeg jobber med, hvor det skal være leiligheter med litt størrelse, jeg har planlagt å prøve en litt annen løsning. Kanskje jeg tom lager noen familier med babier for å teste hvordan det fungerer. Denne pakka er komplisert hvis du skal bygge, men jeg må i hvert fall prøve å få hver enhet over 50,-.

Huset er ikke ferdig enda, men det er litt løselig basert på Villa Dei Mistery som jeg lagde for veldig mange år siden. Jeg var i Pompeii og selvfølgelig måtte jeg lage et hus som passet. Jeg skal også teste litt hage, for det virker det som NPC’ene steller og høster, i hvert fall ifølge det jeg har sett andre gjøre.

Første etasje på høyre siden kommer det til å bli 2 store leiligheter, på venstre side skal det være oppholdsrom og forskjellige aktiviteter. 2 etasje er ikke helt ferdig enda, og kanskje deler av huset får 3 etasjer. Det er også et soverom med 4 senger.

Jeg hadde tenkt å lage et barnerom for babier fordi andre har rapportert at NPC’ene bare slipper babiene på bakken og går, også forsvinner babien. Det var James som så en baby forsvinne da. Den har vel ikke akkurat forsvunnet, men spillet har vel bare ryddet opp.

Det er litt plass i 3. etasje, men det blir vel bare en takterrasse tenker jeg … kanskje en bar.

Jeg har funnet ut at når jeg hadde en bar og DJ booth i Tomaranghuset fungerte det ikke. Bartenderdama fant fort bassenget og der ble hun værende. Dj’n dukka aldri opp. Familien i bygda jeg lagde hadde en butler og maid som det heter på engelsk, de så ut til å fungere. Et annet problem jeg har hatt i den bygda er at min husmor stadig vekk skulle rydde opp tallerkener på plassen de deler i tillegg. Det tar forferdelig lang tid når hun skal bort til grillen og opp til vaskerommet osv osv, for å hente skitne tallerkner. Det er mulig en maid løser det problemet.

Det første bygget jeg gikk i gang med var denne vanlige merkelige moderne dingsen 🙂 Denne ble lagd før jeg fikk innholdet i pakka selvfølgelig, men jeg ville bare teste en vanlig bygning. Denne er heller ikke ferdig. Jeg fikk med meg tipset om å sette opp leilighetene når bygget er ferdig fordi det er noe utrolig lag i inndeling av leilighetene i byggemodus. Jeg har prøvd det med Tomarangbygget og det var treige greier, men det krasjet ikke heldigvis.

Dette bygget har 12 enheter av forskjellig størrelse. På toppen er det en stor leilighet som dekker halvparten av bygget. Her deler alle kjøkken og vaskerom nede. Det er hyggelig om de kan møtes et sted og ha noe felles, men så vidt jeg har sett øker ikke det prisen på leilighetene. Noe å tenke på når enn skal bygge leilighetsbygg kanskje? Med mindre du elsker “motherlode” like mye som meg 🙂

Det er mye med denne pakka som må forskes i. Jeg bare håper at jeg blir ferdig med NOE som jeg kan laste opp hehe.

Bilder for Stuesettet mitt

Jeg må lage fine bilder til Blendermarket når jeg laster opp, og her kommer 2 fra Unreal. Jeg må lage bilder i Blender også.

Bildet over er siste versjonen. Det har 101 spatial/temporal sampler og 10M pathtracer sampler. Jeg har lagd et tema i Adobe med farger som blir litt contemporary kontraster osv. Det skaper litt mer liv i bildet. Dessuten får det en varm/kald kontrast med det lilla lyset fra scenen ute. Denne scenen er den samme som jeg lagde julefilmene i.

Over er bildet fra Blender, dette er det Blendermarket er mest interessert i. Jeg må kanskje jobbe litt mer med kameravinkel og kanskje med glasset. Planen var nok å gjøre det til en veldig jordnær fremstilling. Det trenger jeg jo ikke å gjøre med bildene fra Unreal, litt flere bilder er jo bare positivt.

Jeg har lagd flere scener for dette stuesettet. Jeg har kaldt det Hafjell fordi det har et hyttepreg. Neste gang må jeg merge/joine modellene mer, det blir for mange deler i Unreal. Det er jo organisert i Blender, men i Unreal må jeg importere 1 modell om gangen og lage Blueprint av det. Jeg har jo lagd dette settet så det fungerer jo greit for meg, men for andre kan det bli et problem.

Over er en ganske tåkete scene, det er for mye tåke i denne scenen. Jeg har importert modellene til Unreal i den nye scenen og det har ikke vært noen klager, jeg har også gjort dem til Nanite modeller uten problemer.

Sims4 WIP: Venter på Leie

Det er en ny utvidelsespakke på trappene. Jeg teller på knappene om jeg bør kjøpe den eller ikke. Den ser ikke ut til å ha så mange bugs. EA Creator testere på Youtube har prøvd det meste. James prøvde å spille med 100 enheter med 1 eller flere simmer i hver. Det gikk greit’ish. Det var litt trøblete å finne den rette enheten noen ganger, men han regnet med at det kunne fikses seinere. Det var tom mulig å kutte ut å se enheter i listen over enheter, James sa at det ville gjøre tomta lettere å kjøre. Den ville bli mindre laggy.

Jeg begynte med å bygge en blokk med leiligheter, men syntes ikke den var noe særlig, så jeg gikk over til å bygge en landsby i England. Jeg lot meg inspirere av Agatha Christie’s “Mordet i Prestegården”. I en av innspilningene er det en gangvei som går gjennom landsbyen og huset ligger på sidene litt opp fra gangveien. Jeg vet ikke hvor bilveien er hen, men den ser ikke ut til å være der.

Landsbyen må jo ha noen felles arenaer, her er det en grill med litt lekeapparater og en varm kilde. I bakgrunnen er det store huset “Old Hall” fra filmen. Jeg tror det har en 4 eller 5 soverom. Hele landsbyen er jo typisk Norsk egentlig, selv om inspirasjonen er britisk.

Til høyre er det to staller, så mange muligheter for krasj her når pakka endelig kommer ut 🙂

Dette er “Old Hall” 🙂 Det lille gule huset skulle være kunstnerens uthus på prestegården, en liten tabbe av meg der 🙂 Nå er uthuset plutselig på “Old Hall”, det går sikkert greit det også.

Dette er baren deres. Her er det litt moro med bar, livemusikk, et lite kjøkken, dart og 2 bad. Det er også en seng for en eller annen. Kanskje eieren?

Denne lille landsbyen har 4 hus, og her er et av dem med et lite basseng i hagen.

Jeg pleier vanligvis ikke lage gangveier med planter langs kanten, vi gjør vel ikke sånt her i landet. Denne gangen hadde jeg en utfordring med at midten er ned i en dump og veien går gradvis oppover. Jeg kunne bruke noen gjerder, men ikke overalt.

Bildet over viser andre etasje, nede til høyre på bildet er andre etasje på “Old Hall”. Tomta er ikke helt ferdig enda. Bildet over dette igjen viser første etasje og inngangen til tomta med et vaskerom, søppelrom, post og sykkelparkering. Dessuten litt kos mens du venter på vaskemaskina. Det er også plass for planter, men å dele dem med andre beboere kan bli et problem.

Jeg håper denne tomta snart blir ferdig 🙂